Δράση αλληλεγγύης από τον συλλογικό φορέα της πόλης, “Παλληνέα”

Πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης από τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “Παλλήνέα” εν όψει της εορτής του Πάσχα.Συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως, ελαιόλαδο του ενός λίτρου, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, αλεύρι, κ.ά. προκειμένου να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης και στην συνέχεια, στις περίπου 350 οικογένειες που βιώνουν την κρίση υπό ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες.

Ημέρα συγκέντρωσης των αγαθών, η Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 από ώρα 17.30 έως 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου “Παλληνέας” επί της οδού Φειδιππίδου 28, πλησίον του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε μεγάλο βαθμό υποστηρίζεται από δράσεις και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης των δημοτών του Δήμου οι οποίες, όμως, δεν αρκούν πάντα για να καλύψουν τις αντικειμενικές ανάγκες.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες μας να προσφέρουν στο μέτρο του δυνατού, ό,τι από τα παραπάνω αγαθά, μπορούν.