Έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στην απόφαση αμοιβής των επικεφαλής των Νομικών Προσώπων

Την αντίθεσή της στην κατά πλειοψηφία ληφθείσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αποδίδονται στους προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Παλλήνης οι προβλεπόμενες από το νόμο αμοιβές τους, εκφράζει με έντονη ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Η απόφαση ελήφθη με την συναίνεση μόνο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας γεγονός που επισημάνθηκε και επικρίθηκε στην συνεδρίαση της Τρίτης 22 Ιανουαρίου από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Μερτύρη. Με την ανακοίνωση, μεταξύ άλλων εγκαλείται η διοίκηση του Δήμου να αφουγκραστεί την κοινωνία “την ώρα που πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν χρήματα για τις βασικές ανάγκες τους”

Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Κατά την προχθεσινή (22/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, συζητήθηκε θέμα για τις αμοιβές του προέδρου του ΚΑΠΗ, των Βρεφονηπιακών, της Σχολικής Επιτροπής και του Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και μόνο που ήρθε ένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση και ψήφιση.

Στην σημερινή εποχή και με δεδομένες τις οικονομικές συγκυρίες, διαπιστώνουμε τελικά πως η διοίκηση του Δήμου, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν πλέον χρήματα για τις βασικές τους ανάγκες, εμείς να συζητάμε για μισθούς προέδρων και αντιπροέδρων!

Είναι ξεκάθαρο πως η παράταξή μας δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτή την φαρσοκωμωδία, με μία διοίκηση που αρνείται να αφουγκραστεί την κοινωνία, τα προβλήματα της και την αγανάκτησή της, με τη σημερινή κατάσταση.

Η παράταξή μας συνεπής σε αυτά που λέει, καταψήφισε το θέμα και δηλώνει ξεκάθαρα, πως θα συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα το κοινωνικό καλό και το συμφέρον τον δημοτών.”