Ο Ο.Σ.Κ. παραδίδει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Παλλήνης το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα

Παραδίδεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) στο Δήμο Παλλήνης, το επί της οδού Ανάφης κτιριακό συγκρότημα που θα στεγάσει το 5ο Δημοτικό Σχολείο της δημοτικής ενότητας Γέρακα.

Η παραλαβή θα γίνει από το Δήμαρχο Δήμου Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο και τυπικά θα σηματοδοτήσει την έναρξη λειτουργίας του Σχολείου.

Συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου ήδη επιδίδονται στην αποκατάσταση επιμέρους εκκρεμοτήτων, προσωπικό του Δήμου ασχολείται με την καθαριότητα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου, ενώ, αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο εξοπλίζεται με θρανία και πίνακες –όλος ο εξοπλισμός είναι καινούργιος-.

Η ολοκλήρωση του 5ου Δημοτικού Σχολείου αποτελεί για την πόλη σημαντική εξέλιξη, η οποία, μπορεί να άργησε εξοργιστικά λόγω των δυστοκιών στην χρηματοδότηση του έργου, αποτελεί όμως θετικό γεγονός και ως τέτοιο χαιρετίζεται από γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχολείο πληροί όλες τις προϋποθέσεις σύγχρονης κατασκευής και δεν είναι υπερβολή αν χαρακτηριστεί ως «κόσμημα» για την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Η παράδοση του νεότευκτου Σχολείου αναμένεται να γίνει από τον γενικό διευθυντή του Ο.Σ.Κ. κ. Λεωνίδα Θεοτοκάτο. (Εικονίζεται –δεύτερος από αριστερά- με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθαν. Ζούτσο, στην συνάντησή τους την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο 5ο Δημοτικό όπου έλεγξαν τις εργασίες ολοκλήρωσης. Στο άκρο δεξιά, ο εργολάβος του έργου κ. Παπαχαραλάμπους)