Την Τετάρτη ορκίζεται ο κ. Γιάννης Κοτσίλας στη θέση του παραιτηθέντος Δ.Σ. κ. Κ. Μπάκα

Ο Γιάννης Κοτσίλας είναι ο δεύτερος στην σειρά κατάταξης των επιλαχόντων του εκλογικού συνδυασμού της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης και δεδομένου ότι πέντε μήνες πριν τις προσεχείς εκλογές … απρόσμενα ήρθε η σειρά του, καλείται να ορκιστεί την Τετάρτη και να καταλάβει την 9η θέση των προερχομένων από τη δημοτική ενότητα Παλλήνης, Δημοτικών Συμβούλων.

Θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Κώστα Μπάκα. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο Γιάννης Κοτσίλας δεν εκλέχθηκε. (9ος με 431 σταυρούς)

Ο κ. Γιάννης Κοτσίλας διαθέτει εμπειρία 8 ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρωτοεκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 1998 με τον συνδυασμό του κ. Γ. Σμέρου με 178 σταυρούς και στις αντίστοιχες του 2002 με τον συνδυασμό του κ. Θόδωρου Γκοτσόπουλου με 227 σταυρούς προτίμησης. (Πρώτος στις εκλογές αυτές είχε εκλεγεί ο Νικήτας Νικηταράς με 418 σταυρούς)

Ο κ. Γ. Κοτσίλας διετέλεσε Αντιδήμαρχος του πρ. Δήμου Παλλήνης με Δήμαρχο τον κ. Θεοδ. Γκοτσόπουλο, πρόεδρος του ΚΑΠΗ Παλλήνης και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Βρεφονηπιακών Σταθμών Παλλήνης.