Η συνεστίαση του Συλλόγου Κρητών, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης, η Μεγαλόνησος

Με αυθεντικές κρητικές γεύσεις, καλό κρασί και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κρητικό Κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ», η ετήσια συνεστίαση των μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών, Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης “Η Μεγαλόνησος.”

Στο δελτίο τύπου του συλλογικού φορέα που ακολουθεί, οι λεπτομέρειες της βραδιάς.

«Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση των παιδιών – μελών του Συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος η γνωριμία και η παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Λεστάκη – Ιδρυτικού Μέλους και του Κωστή Κατσιδονιώτη τέως Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, δύο αποθανόντων προσώπων οι οποίοι είχαν καθοριστικό και ενεργό ρόλο εντός και εκτός Συλλόγου, στις οικογένειες των οποίων δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και τους οποίους δε θα ξεχάσουμε ποτέ και πάντα θα τους ευχαριστούμε για τη προσφορά τους.

Στη συνέχεια οι μικροί μαθητευόμενοι μουσικοί του Συλλόγου μας, υπό τη διδασκαλία του Ηλία Δ. Ζούτσου, παρουσίασαν τη μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, ενώ τα χορευτικά μας συγκροτήματα υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου μας Γιάννη Μεγαλακάκη, παρουσίασαν τοπικούς χορούς από διάφορα μέρη του νησιού μας.

Έπειτα, για τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων φρόντισαν οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και το συγκρότημά τους, με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους τέους Προέδρους να ανοίγουν το χορό και το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κος Ζούτσος Αθ., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Σμέρος Κ., οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Αβαρκιώτης Φ., Λιακόπουλος Α., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μπαξεβάνης Δ., Μερτζάνος Γ., Τζιτσικάκη Α., Διακάκη Μ., και Κουκουβάου Δ., ο Διοικητής του ΑΤ Παλλήνης, κος Τσαγιάννης Β.. Ακόμα, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας κος Μαρκουλής Γ., ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα κος Αντωνόπουλος Λ., οι Τοπικοί Σύμβουλοι, Ανθούσας κα Καλέ Σ., Γέρακα κος Κακλιδάκης Μ., και Γέρακα Ασσαριωτάκη Β..

Ο Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου Ακουμιανοβρυσσανών «Ο Σιδέρωτας» κος Μαρινάκης Μ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μελαμπιανών Αθήνας κος Τσουρδαλάκης Μ., μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον», η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιογαληνιωτών κα Φωτάκη Μ., η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηρακλείου «Πανασός», κα Τσιμπλοστεφανάκη Ν., η Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. Κρητών Κάντζας-Γλυκών Νερών «Το Κρι Κρι», κα Κακουλάκη Μ., ο Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Παπάγου-Χολαργού «Ο Ψηλορείτης», κος Καπετανάκης Κ., ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών, κος Κυρίμης Μ., και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιαννιτών Αθήνας «Ο Διαβάτης», κος Στρατογιαννάκης Γ., και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η Πηγή».

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας στήριξαν με την παρουσία τους και το Κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» για τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την συνεργασία.»