Παραδόθηκαν από το Δήμο Παλλήνης στις σχολικές κοινότητες του 1ου Γυμνασίου Γέρακα & 1ου Λυκείου Παλλήνης δύο υψηλών προδιαγραφών γήπεδα μπάσκετ

Δύο σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ ποιοτικών προδιαγραφών κατασκευάστηκαν από το Δήμο Παλλήνης και αποδόθηκαν προς χρήση στις μαθητικές κοινότητες του 1ου Γυμνασίου Γέρακα και 1ου Λυκείου Παλλήνης.

Τα γήπεδα κατασκευάστηκαν στους αύλειους χώρους των δύο Σχολείων, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις άθλησης των μαθητών με ασφάλεια και αναμφίβολα καλύπτουν από κάθε άποψη τις απαιτήσεις διεξαγωγής υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων με sport sol στην επίστρωση δαπέδων και με σωστή διαγράμμιση εφάμιλλη αυτής που γίνεται σε γήπεδα διεξαγωγής αγώνων πρωταθλήματος μπάσκετ.
Η κατασκευή και των δύο γηπέδων είναι προϋπολογισμού 14.575 €, έγινε με πόρους του Δήμου Παλλήνης και δεδομένου ότι η επιτήρηση των εργασιών εκ μέρους του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικού Συμβούλου κ. Άγγελου Λιακόπουλου ήταν συνεχής και συνεπής, το έργο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αναμφίβολα πρόκειται για δύο αθλητικά «στολίδια» που κοσμούν το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας και ενισχύουν ως ένα βαθμό την προδιάθεση μαθητών και εκπαιδευτών για άθληση και καλές αγωνιστικές επιδόσεις.
Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι εύγλωττες και ιδιαίτερα κατατοπιστικές για την φυσιογνωμία των δύο γηπέδων καλαθόσφαιρας.

Στη φωτογραφία που εικονίζει το γήπεδο μπάσκετ του 1ου Λυκείου Παλλήνης διακρίνονται ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άγγελος Λιακόπουλος.