Εξήντα κάδοι ανακύκλωσης στο Δήμο Παιανίας από την Περιφέρεια Αττικής

60 κάδοι ανακύκλωσης στο Δήμο Παιανίας

Εξήντα ειδικούς κάδους για την ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, αλουμινίου και γυαλιού παρέδωσε το πρωί της Τρίτης ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη ενώ υπολείπονται άλλοι τόσοι.

Η παράδοση των κάδων που προορίζονται για τα δημοτικά καταστήματα έγινε στο δημαρχείο της Παιανίας και παρελήφθησαν, εκτός του δημάρχου, από την πρόεδρο του ΔΣ Ευτυχία Κρεμμυδά, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Δάβαρη και την γγ του Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη.

O Ισίδωρος Μάδης με δήλωση του επεσήμανε πως ο Γιώργος Πατούλης έχει εκμηδενίσει την απόσταση μεταξύ της θεωρίας και της πράξης.

«Η προεκλογική του υπόσχεση για ανακύκλωση στην πηγή γίνεται σήμερα πράξη με την παράδοση των κάδων στον Δήμο Παιανίας προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε όλο αυτό το σύμμεικτο υλικό που καταλήγει στη Φυλή. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί αποδεικνύει μέσα από τις πράξεις του ότι είναι ο ίδιος αυτοδιοικητικός» είπε ο δήμαρχος Παιανίας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε: «Είχαμε πει πως το 2020 είναι έτος ανακύκλωσης και παρά τις δυσκολίες τις παγκόσμιας οικονομικής κοινότητας συνεχίζουμε με άοκνο σταθερό τρόπο να το υπηρετούμε.

Σήμερα βρισκόμαστε σε έναν όμορφο δήμο με έναν αυτοδιοικητικό ο οποίος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο του και συμμετέχει στη διαδικασία της ανακύκλωσης, την διαδικασία για να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας. Συνεχίζουμε για μια καλύτερη Αττική και σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Γιατί αξίζει στους πολίτες της Αττικής να ζουν καλύτερα».

Ο Δήμαρχος Παιανίας αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας αυτή σημείωσε πως «κάνουμε το αυτονόητο» εξηγώντας πως ένας μεγάλος όγκος ανακυκλωμένων από τις υπηρεσίες του δήμου κατέληγε στα σύμμεικτα.