Έτοιμα “καθ΄όλα” τα Σχολεία του Δήμου Παιανίας για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου

Έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι τα σχολεία του Δήμου Παιανίας. Την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις ενώ έχουν παραδοθεί τα απαραίτητα απολυμαντικά υλικά.

Απολύμανση θα επαναλαμβάνεται εβδομαδιαίως για το διάστημα που θα λειτουργήσουν ενώ η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας Έλενα Αντωνίου έχει εξασφαλίσει την παρουσία καθαριστριών καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών μαθημάτων.

Η δημοτική αρχή Παιανίας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις διευθύνσεις των σχολείων ώστε να αντιμετωπιστεί εγκαίρως οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ισίδωρος Μάδης

Μάλιστα ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οπότε και ενημερώθηκε για τις ανάγκες τους.

«Όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή, με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές ώστε η ταραχώδης σχολική χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Έχουμε εξασφαλίσει τα απαραίτητα υλικά για να προστατευθεί η υγεία όλων» δήλωσε σχετικά ο Ισίδωρος Μάδης.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Έλενα Αντωνίου επισημαίνει την ανάγκη «να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής. Προς αυτό η δημοτική αρχή φρόντισε εγκαίρως να προμηθευτεί και μάσκες πολλαπλών χρήσεων οι οποίες θα διατεθούν στους μαθητές μολονότι η χρήση τους είναι προαιρετική».