Αθλητής Συλλόγου της Παλλήνης, πρωταγωνιστής ακραίας παραβατικής συμπεριφοράς

Ένα από κάθε άποψη απαράδεκτο γεγονός, έπληξε πριν λίγες ημέρες την αθλητική οικογένεια της Παλλήνης,

ειδικότερα του Αθλητικού Ομίλου Βόλει, Παλλήνη,

αναδεικνύοντας εντυπώσεις που αδικούν σε υπέρμετρο βαθμό την ιστορία του συλλογικού φορέα, την αθλητοπρέπεια του στους αγωνιστικούς στίβους, την συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία -εκπαιδεύει στο αγώνισμα του βόλει μεγάλο αριθμό ανήλικων παιδιώνκαι την απήχηση και αναγνώριση που απολαμβάνει από το φίλαθλο κοινό του αγωνίσματος σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξ αιτίας των καλών αγωνιστικών επιδόσεών του. –πρώτη η ανδρική ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της-

Τι συνέβη:

Αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλει του Συλλόγου -δεν ζει στην περιοχή μας, συμβαίνει, όμως, να έχει επαγγελματική ιδιότητα ενστόλου – ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του για λόγους σχετιζόμενους με την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας και σε στιγμή ακραίου εκνευρισμού του, τον απείλησε με την επίδειξη του υπηρεσιακού του όπλου!

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παρευρισκόμενων αθλητών και παραγόντων και φυσικά με άμεση απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου αποπέμφθηκε από τις τάξεις του Συλλόγου και όχι μόνο. Το περιστατικό καταγγέλθηκε αρμοδίως και έπεται σu_υνέχεια με ό,τι προβλέπει ο νόμος για παραβατικές συμπεριφορές αυτής της φύσεως.

Αναμφίβολα, πρόκειται για περιστατικό ακραίας μορφής που δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί σε αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα από ένα αθλητή που –δεδομένης της αγωνιστικής αξίας του- θα έπρεπε να αποτελεί υπόδειγμα ήθους και ευπρέπειας στα μικρά παιδιά που τελείωναν τη στιγμή του επεισοδίου την προπόνησή τους.