Συσκέψεις Αντιπεριφερειάρχη & Δημάρχων, Δημ. Μάρκου & Βασ. Πιστικίδη

Με τους Δημάρχους Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου, Δημήτρη Μάρκου και Βασίλη Πιστικίδη, συνεχίστηκαν οι συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με αντικείμενο την εξέλιξη των εγκριθέντων από την Περιφέρεια Αττικής έργων στα διοικητικά όρια των Δήμων τους. 

 Συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες και το στάδιο που βρίσκεται κάθε έργο και έγινε προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών μέχρι και την ολοκλήρωση τους.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου, Φανή Πρίφτη, (στην παρακάτων φωτογραφία)

 

και με τους εκπροσώπους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ο Δήμαρχος, Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς και Γεώργιος Κοκκόλης και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Αλεξάνδρα Σκαμάγκα. (στην παρακάτω φωογραφία)

Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής παρόντες στις δύο συναντήσεις εκτός του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρου Φιλίππου, ήταν ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Γιάννης Ασπρουλάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας.