Ο κ. Γρ. Γερακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την υποστήριξη της “Ελληνικής (Χρυσής) Αυγής”

Ο κ. Γρηγόρης Γερακόπουλος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την υποστήριξη της “Ελληνικής Αυγής” –με αυτόν τον τίτλο η “Χρυσή Αυγή” θα συμμετάσχει τις προσεχείς ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές-

Η παρουσιαση της υποψηφιότητας του κ. Γρ. Γερακόπουλου έγινε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάτων (φωτογραφία) και ενώπιον των βουλευτών, κ. κ.Η. Κασιδιάρη, υποψ. Δημάρχου Αθηναίων, Η.Παναγιώταρου, υποψ. Περιφερειάρχη Αττικής και της υποψ. αντιπεριφεριάρχη Ανατ. Αττικής, κ. Ευγ. Χρήστου.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γρ. Γερακόπουλος, μεταξύ άλλων, ζήτησε “την στήριξη των Ελλήνων δημοτών για να μπορέσει η “Ελληνική Αυγή” να αγωνιστεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του δημότη και τόνισε ότι πρώτιστο μέλημα μας θα είναι η διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στα πεπραγμένα του Δήμου.”

Στην διάρκεια της εκδήλωσης αναγγέλθηκαν και δύο από τα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό της “Ελληνικής Αυγής” στα Σπάτα-Αρτέμιδα. Πρόκειται για τον κ. Αδαμ. Σωτηρόπουλο και την κ. Μαρία Μοσχοπούλου.