Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου έκθεση χειροποίητων δημιουργιών στο Δημαρχείο Παλλήνης

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, τ.έ., και ώρα 18.00 ξεκινάει η λειτουργία της 2ης Έκθεσης Οικοτεχνικών Προϊόντων στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Παλλήνης, (Ιθάκης 12 Γέρακας) στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Αθ. Ζούτσου, θα ακολουθήσει ενημερωτική ομιλία του κ. Στράτου Παπαδογιαννάκη με θέμα «επιχειρώντας στην κοινωνική οικονομία» και τα … προεόρτια θα κλείσουν με τη Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης η οποία, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Χαρ. Μιχαηλίδη θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σε ότι αφορά την Έκθεση, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χωρίς υπερβολή, αρκούντως ελκυστική και συμμετέχουν τοπικοί παραγωγοί και χειροτέχνες, ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και το Κέντρο ενηλίκων με αυτισμό «Σείριος» με προϊόντα και έργα τους.

Σε εμφανές σημείο της Έκθεσης θα υπάρχει ειδικό καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν από το περίσσευμα τους τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Να ξέρουν πως θα πιάσουν τόπο. Θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη από όλους μας ανάγκη.

Η διάρκεια έκθεσης είναι τριήμερη: 17,18 & 19 Δεκεμβρίου 2014 με ώρες λειτουργίας 10.00 έως 13.00 & 17.00 έως 20.00.