Οι τέσσερις εκλεγόμενοι από το συνδυασμό του κ. Π. Μερτύρη στη δημοτική ενότητα του Γέρακα

Με δύο νεοείσακτους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης φέρεται να «σφραγίζει» η τετράδα των εκλεγόμενων από τον συνδυασμό του κ. Π. Μερτύρη στη δημοτική ενότητα Γέρακα.

Πρόκειται για τους κ.κ. Ηλία Περδίκη και Ευάγγελο Αλμπάνη (στη φωτογραφία) οι οποίοι καταλαμβάνουν την τρίτη και τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου με τον κ. Ιωάννη Χαλκίδη –δημοτικό σύμβουλο στην τρέχουσα δημοτική περίοδο– να ακολουθεί και να χάνει την επανεκλογή του για 6 σταυρούς. –πήρε 288 σταυρούς, 216 από Γέρακα, 71 από Παλλήνη και 1 από Ανθούσα-

Με βάση τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο «Νεολόγος» από το σύνολο των 68 εκλογικών τμημάτων του Δήμου Παλλήνης συγκεκριμένα αντίγραφα Πρακτικών που βρίσκονται στο Δήμο Παλλήνης και τα οποία δεν επέτρεπαν την ανάδειξη σαφούς εικόνας, η εφημερίδα τα αναζήτησε και τα έλαβε από δικαστικούς αντιπροσώπους- η σειρά κατάταξης των τεσσάρων πρώτων είναι:

  1. Καλαντζής Νεκτάριος: 511 σταυροί. 342 από το Γέρακα, 158 από τη Παλλήνη και 11 από την Ανθούσα
  2. Βίτσιος Αριστείδης: 505 σταυροί. 420 από το Γέρακα, 54 από την Παλλήνη και 31 σταυροί από την Ανθούσα.
  3. Περδίκης Ηλίας: 417 σταυροί. 334 από το Γέρακα, από την Παλλήνη και 3 από την Ανθούσα.
  4. Αλμπάνης Ευάγγελος: 294 σταυροί. 195 από Γέρακα, 84 από Παλλήνη και 15 Ανθούσα

Όπως και σε προηγούμενη δημοσίευση αναφέρθηκε, από την σταυροδότηση του κ. Α. Βίτσιου λείπουν οι σταυροί του εκλογικού τμήματος 4937 της Παλλήνης. Σε κάθε περίπτωση όμως, το όποιο νέο άθροισμα προκύψει δεν πρόκειται να επηρεάσει την εκλογή των τεσσάρων, ενδεχομένως, να φέρει τον κ. Α. Βίτσιο στην πρώτη θέση.
Όλα τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι σε ενδεχόμενη καταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Αθήνας δεν ανατραπούν από νέα «ευρήματα».