Έκκληση του Δήμου Κρωπίας για αποφυγή συνωστισμών σε παραλίες και ορεινές περιοχές

Ο Δήμος Κρωπίας απευθύνει έκκληση για αυστηρή τήρηση της αποφυγής συναθροίσεων που οδηγούν σε συνωστισμούς σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό.

Ειδικά, να αποφεύγονται συνωστισμοί σε υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους, στο παραλιακό μέτωπο του Κορωπίου (π.Αγ.Δημήτριος, π. Σκαλάκια, π. Νησί Ντούνη, π. Αγία Μαρίνα/ΝΑΟ Κέκρωψ, π. Λουμπάρδα/Χαγιάτια), στον Υμηττό (Σέσι, Προφ.Ηλίας κ.α), στο Παλάτι, στο Στρογγύλι, στον Αγ. Νικόλαο Κόντρες, κ.α. λόγω και των ασυνήθιστων πολύ καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν από σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ιδιαίτερα αυτών που θα ακολουθήσουν, το τριήμερο, Παρασκευή 5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

Το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο Κρωπίας, όπως και σε όλη την Αττική, είναι ιδιαίτερα αυξημένο ενώ και καταγγελίες ανωνύμων πολιτών στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέδειξαν μεγάλους συνωστισμούς στον Υμηττό, ειδικότερα στην περιοχή Σέσι –Άγιος Ευστάθιος.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας καταλήγει με την σύσταση:

“Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλη την Αττική και οφείλουμε ως Δήμος, ως πολίτες του Δήμου Κρωπίας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συγγενείς και φίλους μας.
Δεν είναι ώρα για διαμάχες και αντιδράσεις. Tηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που ισχύουν. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.”