Πανελλήνια πρωτιά στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας Αθήνας από την απόφοιτη του 2ου Λυκείου Γέρακα, Ελπίδα Φραγκιά

Πανελλήνια πρώτη θέση -με το παλαιό σύστημα εξετάσεων- στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Εθνικού, Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

κατέκτησε η 19χρονη απόφοιτη του 2ου Λυκείου Γέρακα, Ελπίδα Φραγκιά στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του περασμένου Μαΐου.

Η επιτυχία της Ελπίδας, εύλογα, χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου που αποφοίτησε, στο χώρο όμως που ο άθλος της προκάλεσε βαθιά συγκίνηση όπως και εκδηλώσεις ιδιαίτερης χαράς, είναι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, οι (εθελοντές) καθηγητές του οποίου της προσέφεραν διδακτική υποστήριξη στο χρόνο της προετοιμασίας της.

Όλοι τους πανευτυχείς για την πρωτιά της Ελπίδας, δεν παραλείπουν να της αποδίδουν τα εύσημα για την εξαιρετική συγκρότηση του χαρακτήρα της, τη φιλομάθειά της και τον υψηλό βαθμό συνέπειας που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Η Ελπίδα, ήδη, ετοιμάζεται για την εγγραφή της στη σχολή που επίλεξε και κατέκτησε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψήφιων της από όλη τη χώρα και γεμάτη από όνειρα και ..ελπίδα, οριοθετεί τους στόχους της προσβλέποντας με αισιοδοξία στο μέλλον της.

______________

Σημείωση ‘Ν”: όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας δημοσιεύονται ανά Λύκειο στον ηλεκτρονικό ΝΕΟΛΟΓΟ στην ενότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. (www.neologosattikis.gr)