Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Παναγ. Μερτύρη στην Παλλήνη, παρουσία πλήθους κόσμου

Παναγιώτης Μερτύρης, υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης

Εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Πόλεις για να ζεις” με ομιλητή τον επικεφαλής της, υποψήφιο Δήμαρχο, Παναγιώτη Μερτύρη, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη δημοτική ενότητα Παλλήνης.  

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης με αναφορά στην εκδήλωση.

“Η πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, ανταπόκριση των Παλληνιωτών στα χθεσινά Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου (13/5/19) του Παν. Μερτύρη στην Παλλήνη, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα τόσο στη κυκλοφορία της Λ. Μαραθώνος, όσο και στους οργανωτές, που πρέπει πια να προβλέπουν τη φυσική ροή των Δημοτών στη Νέα Δημοτική πραγματικότητα.

Συγκέντρωση με συγκεκριμένη εντολή από τους Δημότες. «Μερτύρη άλλαξε τα όλα» και όταν ο Παναγιώτης αναφέρθηκε, στις «κλειστές Πύλες» του Δημαρχείου από τους υμετέρους και στο πως θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία, την διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση του Δημόσιου χρήματος, νόμιζες πως βρίσκεσαι σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση και όχι σε εγκαίνια.

Ο Παν. Μερτύρης με την χθεσινή του ομιλία αναφερόμενος συνοπτικά στο πρόγραμμα του για την Ενότητα της Παλλήνης, απέδειξε την σοβαρή προετοιμασία της Παράταξης του, στην προοπτική που κληθεί να διοικήσει τον Δήμο.

Εκτός όμως από τις πολλές όμορφες και λειτουργικές παρεμβάσεις του για τη Παλλήνη, έδειξε πως σαν προσωπικότητα μπορεί να είναι,  ο συνεκτικός κρίκος της κοινωνίας μας στα επόμενα χρόνια και να εργαστεί ως Δήμαρχος, εκεί που ο κ. Ζούτσος απέτυχε παταγωδώς. Στην ομογενοποίηση των αντιλήψεων των κατοίκων των τριών Ενοτήτων και στην ισόρροπη Ανάπτυξη των περιοχών.

Δεν είναι υπερβολή για όσους γνωρίζουν τα της συγκεκριμένης Παράταξης, να μιλάνε για το εξαιρετικό κλίμα Ενότητας και αλληλεγγύης, που επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων και τη πίστη τους, πως στις 26/5 θα προκύψει καθαρή Νίκη των κοινωνικών δυνάμεων που θέλουν και αγωνίζονται για την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε όλοι μας, αλλά δυστυχώς δεν απολαμβάνουμε, εξ αιτίας της ανεπάρκειας των διοικούντων.

Δυσάρεστη παρένθεση της χθεσινής βραδιάς ήταν η ενημέρωση του κ. Μερτύρη, πως δυστυχώς οι ελπίδες μας, για σύντομη έναρξη του έργου της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ όπως ο κ. Ζούτσος επί πολλές τετραετίες υπόσχεται, μπορεί ν’ αποδειχθούν φρούδες για μια ακόμη φορά.”