Δημοτική Παράταξη «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας»: παραδίνουμε στην κρίση των δημοτών τον δήμαρχο Παλλήνης

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Παλλήνης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με διαδικασία τηλεδιάσκεψης και με θέμα, «Ενημέρωση μελών Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλαγή απόψεων και λήψη απόφασης για ένα σχέδιο δράσης αντιμετώπισης της διάδοσης του Κορωνοϊού στην Πόλη μας»

Η ανακοίνωση

Παραδίνουμε στην κρίση των δημοτών τον δήμαρχο Παλλήνης

«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, γίναμε μάρτυρες της απέραντης αλαζονείας του δημάρχου, αλλά και του απόλυτου ευτελισμού των θεσμών.

Ως νέος Καίσαρ καθήμενος στο θρόνο του, όχι μόνο αγνόησε με ειρωνική διάθεση, τις προτάσεις που είχαν υποβάλει 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι (από 3 δημοτικές παρατάξεις) για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της στο δήμο μας, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε είδους συνδρομή που προσφέρθηκε από τα μέλη των άλλων παρατάξεων, αλλά επιπλέον τους κατηγόρησε κι ως «λαϊκιστές».

Προφανώς πιστεύει ότι ως απόλυτος άρχων, όχι μόνο κατέχει την απόλυτη αλήθεια, αλλά βρίσκεται και πάνω από τους θεσμούς της δημοκρατίας.

Κατά τον ίδιο, θεωρούνται μάλλον περιττές και οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού έχει ήδη εξασφαλιστεί η πλειοψηφία, είτε δια της συμμετοχής, είτε δια της αποχής, συμβούλων που εξελέγησαν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η Ιστορία είναι σκληρή και θα μας κρίνει όλους.

Με τη χθεσινή στάση ο κ. δήμαρχος, απέδειξε ότι περιφρονεί και δεν πιστεύει στους δημοκρατικούς θεσμούς που βασίζονται στη συμμετοχή, στην σύγκλιση, στον διάλογο, στη διαφάνεια και στον έλεγχο. Δεν επιθυμεί να τον ελέγχει κανείς και γι’ αυτό πρόσφατα τορπίλισε με κάθε τρόπο και τη διαδικασία εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών.

Δεν έφταιγε ο ίδιος, τόσος ήταν….»

Δείτε την δευτερολογία της επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας”, Ειρήνης Κουνενάκη