Δημοτική Παράταξη, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας”: η Ραχήλ Μακρή με τις δηλώσεις της σπέρνει μίσος & ρατσισμό στην κοινωνία

Νέα αντίδραση με σκληρή γλώσσα, αυτή τη φορά από την Δημοτική Παράταξη του Δήμου Παλλήνης, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας” κατά της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Παλλήνης, Ραχήλ Μακρή για τις χυδαίες δηλώσεις της κατά του Έλληνα διεθνούς Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με ανακοίνωση της, η Δημοτική Παράταξη, στηλιτεύει την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή σε μέσο μαζικής δικτύωσης και παράλληλα επισημαίνει την ανάγκη καταδίκης των δηλώσεων της από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης.

Η ανακοίνωση

“Η σιωπή είναι συνενοχή.

Για μια ακόμα φορά η Ραχήλ Μακρή, σπέρνει μίσος και ρατσισμό στην κοινωνία μας
Χωρίς καμία ντροπή ( που να τη βρει άλλωστε; ) επιτίθεται με ακατανόμαστο τρόπο στον Γιάννη Αντετοκουνμπο, μόνο και μόνο για το χρώμα του δέρματος του.

Μπορεί οι αποδέκτες των επιθέσεων να είναι διαφορετικοί, πρόσωπα, συλλογικότητες, ομάδες πληθυσμού, η μεθοδολογία όμως είναι πάντα ίδια:

Ανερμάτιστες φράσεις, συχνά με χυδαίο περιεχόμενο και χολή, που κατηγορούν, συκοφαντούν και στοχοποιούν οτιδήποτε διαφορετικό.

Λόγος και φράσεις, «χωρίς μάσκα», που λειτουργούν εναντίον της κοινωνίας που προφανώς κολακεύουν τα πιο άθλια ένστικτα όσων έχουν μια και μόνη ιδεολογία:

Να μισούν.

Θεωρούμε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές και η καταδίκη τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης είναι επιβεβλημένη και έντονα συμβολική. Όπως και από το σύνολο της κοινωνίας που θα αφήσει τους κήρυκες του μίσους να βουλιάξουν στη λάσπη τους, μαζί με όσους τους στηρίζουν.”