Ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι του κέντρου Παλλήνης

Καιρού βοηθούντος, οδεύει προς ολοκλήρωση το έργο κατασκευής και συντήρησης κύριων και παρόδων δρόμων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα τεχνικά συνεργεία έκαναν νέες αποξηλώσεις δρόμων στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας τον παλαιό ασφαλτοτάπητα –κι αυτό έγινε για πρώτη φορά από τότε που η δημοτική ενότητα Παλλήνης λειτούργησε ως αυτόνομος Δήμος- για να ακολουθήσει η νέα ασφαλτική στρώση.

Συγκεκριμένα αποξηλώθηκαν και ασφαλτοστρώθηκαν οι οδοί Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ –διέρχεται του Ι. Ναού Αγίου Τρύφωνα- Βυζαντίου (το τμήμα μετά την Παλλάδος Αθηνάς), Μπουμπουλίνας, Κανάρη, Μιλτιάδου και Πεντέλης.

Και οι εργασίες αυτές έγιναν υπό την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης Θανάση Ζούτσου και της πολιτικής μηχανικού του Δήμου, κας Δήμητρας Μπίθα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες κατασκευής & συντήρησης κύριων & παρόδων δρόμων της Παλλήνης άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο, συνεχίστηκαν τον Νοέμβριο, διακόπηκαν λόγω της κακοκαιρίας και των εορτών των Χριστουγέννων, ξεκίνησαν εκ νέου στις αρχές Φεβρουαρίου και συνεχίστηκαν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται.

Βυζαντίου και Πεντέλης

Πρόκειται για έργο συνολικής επιφάνειας οδών 55.000 m2 και αφορά τρεις διαφορετικές ενότητες έργων, συγκεκριμένα: κατασκευή οδοποιίας, συντήρηση οδοποιίας και κατασκευή πεζοδρομίων.

Το συνολικό έργο οδοποιίας σε ότι αφορά τη δημοτική ενότητα Παλλήνης, χρηματοδοτείται από πιστώσεις Σ.Α.Τ.Α. και είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Παλλήνης.