Συνάντηση του Δημάρχου κ. Αθ. Ζούτσου και καταστηματαρχών του κέντρου της Παλλήνης με αντικείμενο συζήτησης τα μεταλλικά κολωνάκια επί της Λ.Μαραθώνος

Συνάντηση Δημάρχου με περίπου 30 καταστηματάρχες της δημοτικής ενότητας Παλλήνης πριν λίγες ημέρες, στο δημαρχιακό κατάστημα, με αντικείμενο συζήτησης την από καιρό διακινούμενη πληροφορία ότι «σύντομα πρόκειται να τοποθετηθούν μεταλλικά κολωνάκια σε επιλεγμένα σημεία των πεζοδρομίων της Λεωφ. Μαραθώνος.»

Απαντώντας στους καταστηματάρχες ο Δήμαρχος κ. Αθαν. Ζούτσος, ανέφερε ότι «η σχετική πληροφορία προέρχεται από σχετική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης και γι ‘ αυτό που δεσμεύομαι απέναντι σας είναι πως “από κοινού θα συναποφασίσουμε όπου χρειάζεται να μπουν τα κολωνάκια…”

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των καταστηματαρχών, εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και αξιοποιώντας αμφότερες οι πλευρές την ευκαιρία, αντάλλαξαν απόψεις για ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα υποστηρίξουν και θα δυναμώσουν την κίνηση της τοπικής αγοράς.

Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να συζητάνε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με στόχο «την συνεχή προσπάθεια διόρθωσης των όποιων αδυναμιών παρατηρούνται στη λειτουργία της τοπικής αγοράς»

Μεταξύ των καταστηματαρχών ήταν και ο πρ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παλλήνης και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου δημοτικής ενότητας Παλλήνης, κ. Φώτης Φώτου. 

  • Στα πλαίσια ενίσχυσης της ασφάλειας των διακινούμενων στη λεωφ. Μαραθώνος μαθητών του 1ου Λυκείου και 1ου Γυμνασίου Παλλήνης, τοποθετήθηκαν μεταλλικά κολωνάκια στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στον παράδρομο μπροστά από το παραπάνω σχολικό συγκρότημα.