Πλεονάζουν στο Δ.Σ. της Τρίτης, έργα κατασκευής & αναπλάσεων στη δημ. ενότητα Παλλήνης

Συνέρχεται την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για 12 εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη θέματα.

Βέβαιο, θεωρείται, ότι θα προηγηθούν θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης τα οποία, κατά κανόνα, απασχολούν το Δημοτικό Συμβούλιο σε υπερβολικά μεγαλύτερο χρόνο απ΄ότι τα προγραμματισμένα.

Στα προς συζήτηση θέματα ξεχωρίζουν οι αναμορφώσεις του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού έτους 2013, η έγκριση της μελέτης και κατασκευής του έργου ανάπλασης πλατειών και κοινόχρηστων χώρων στη δημοτική ενότητα Παλλήνης, η έγκριση του έργου επισκευής της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου της δημοτικής ενότητας Παλλήνης και το αίτημα του εργολάβου που κατασκευάζει τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή της Κάντζας για παράταση του χρόνου παράδοσης του έργου.

Η σύμβαση του έργου ανέγερσης του βρεφονηπιακού σταθμού υπογράφηκε στις 12 Οκτωβρίου 2011, η αποπεράτωσή του ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου 2013 και το αίτημα του εργολάβου είναι να παραδώσει το ιδιαίτερης σημασίας αυτό έργο στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Ως λόγος για την επιμήκυνση της αποπεράτωσης του έργου προτάσσεται «η καθυστέρηση της έκδοσης οικοδομικής άδειας» και «οι κακές καιρικές συνθήκες κατά τους χειμερινούς μήνες.»

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γέρακα με έναρξη, ώρα 18.00.