Άνω των 40 βαθμ. αύριο το θερμόμετρο. / Αθίγγανοι “κατέλαβαν” το πρωί στο κολυμβητήριο Παλλήνης

Ανοιχτό κολυμβητήριο Παλλήνης

Τους 40 βαθμούς ενδέχεται να ξεπεράσει αργά το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιουλίου, στις πόλεις μας η θερμοκρασία και εφιστάται η προσοχή, κυρίως από τα άτομα προχωρημένης ηλικίας, να αποφύγουν την έκθεση στον ήλιο και αν είναι δυνατόν να ακυρώσουν εργασίες που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία τους. 

Σε ό,τι αφορά την σημερινή ημέρα, χαρακτηρίζεται ως η θερμότερη της θερινής περιόδου με το θερμόμετρο να αγγίζει περί ώρα 3 μεσημέρι του 40 βαθμούς υπό σκιά. Το μεγαλύτερο τμήμα του εσωτερικού οδικού δικτύου του Δήμου Παλλήνης ήταν σχετικά “ελεύθερο” από κάθε κίνηση, ενώ στην κολυμβητική δεξαμενή της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, νωρίς το πρωί, αθίγγανοι πέρασαν πάνω από τα κάγκελα και “βούτηξαν” στο νερό για ν΄απολαύσουν τη δροσιά που αναζητούσαν….

Προφανώς, η απόλαυση που ζούσαν ήταν πάνω από τις … προσδοκίες τους και μάλλον στο λόγο αυτό οφείλεται το γεγονός ότι από σταθμευμένο επί του δρόμου “ντατσούν” το μεγάφωνο άρχισε να εκπέμπει τραγούδια του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου!

Κάτοικοι του Λόφου Έντισον ενοχλημένοι από το αναπάντεχο πρωινό μουσικό ξεφάντωμα των αθίγγανων άρχισαν να διαμαρτύρονται από τα μπαλκόνια τους, κάποιος από τους αθίγγανους θέλοντας να ….διακωμωδήσει την περίσταση από το μεγάφωνο του “ντατσούν” τους αφιέρωσε τραγούδι του Μανώλη Αγγελόπουλου , τα πνεύματα οξύνθηκαν και λίγο πριν καταφτάσει το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, η δεξαμενή είχε αδειάσει, με τους αθίγγανους να τρέπονται σε άτακτη φυγή στοιβαγμένοι στην καρότσα του οχήματος….