Παραίτηση Θοδωρου Σμυρλιάδη για “προσωπικούς και συνειδησιακούς” λόγους!

Θόδωρος Σμυρλιάδης

Αρχηγού αποχωρήσαντος, παρενέργειες….

Την αποχώρησή του από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης ανακοίνωσε εγγράφως ο κ. Θόδωρος Σμυρλιάδης, επικαλούμενος “προσωπικούς και συνειδησιακούς λόγους”.

Θα διατηρήσει την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και θα πολιτεύεται ως “ανεξάρτητος” στο διάστημα που απομένει μέχρι και την ολοκλήρωση της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας του.

Εκτίμηση: η παραίτηση δεν πρέπει να σχετίζεται με την αποχώρηση του κ. Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη από την ηγεσία του συνδυασμού “Δήμος ισχυρός, Πόλη με όραμα”.

Κάθε άλλο….

Άλλωστε δεν συμπεριλαμβάνεται στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν τον κ. Τρ. Κουτσικούρη ως αντικαταστάτη του αποχωρήσαντος στις 31 Μαίου 2011 από την ηγεσία του συνδυασμού, κ. Σπ. Κωνσταντά.

Στους πιθανούς λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ίσως να περιέχεται και η άρνησή του να “νομιμοποιήσει” πολιτικά το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Τρ. Κουτσικούρη.

Σε κάθε περίπτωση, οι διεργασίες που εξυφαίνονται ως προς το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει την ηγεσία της μείζονος αντιπολίτευσης, δεν συγκλίνουν προς το πρόσωπο “που θα επιθυμούσε ” ο κ. Σπ. Κωνσταντάς, δεδομένου ότι ο πρ. δήμαρχος του πρ. Δήμου Παλλήνης δεν διαθέτει την “δεδηλωμένη” της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων της παράταξης.