Καταγγελίες του Λάμπρου Κασαγιάννη για αλλοίωση εκλογικών αποτελεσμάτων σε Τ.Ο της Ν.Δ. Ανατολ. Αττικής

Την απουσία απάντησης στην καταγγελία που εγγράφως και εμπροθέσμως έθεσε υπόψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυρ. Μητσοτάκη σε σχέση με την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων στις πρόσφατες εκλογές των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος στις περιοχές ευθύνης της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής, επισημαίνει με ανακοίνωσή του, ο συμπολίτης μας, κ. Λάμπρος Κασαγιάννης, πολιτικός μηχανικός, πρώην Δήμαρχος Γλυκών Νερών και υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής.  

Με τη επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ., ο κ. Λ. Κασαγιάννης ζητούσε να μην ανακηρυχθούν οι Σύνεδροι της περιοχής ευθύνης της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής για το 10ο Συνέδριοοι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 22 Απριλίου-, μέχρι να διερευνηθούν εξονυχιστικά τα πρακτικά των αναλυτικών αποτελεσμάτων συγκεκριμένων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθόσον –όπως με ευθύ τρόπο καταγγέλλει-

δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι έγινε ευρείας έκτασης αλλοίωση αποτελεσμάτων”

ζητώντας, παράλληλα από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη να προβεί “σε μερική ακύρωση αποτελεσμάτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…”

Δεδομένου ότι ο κ. Λ. Κασαγιάννης δεν έλαβε καμία απάντηση στις καταγγελίες του, επέλεξε να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής του αποσκοπώντας στην ενημέρωση και προβληματισμό των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθεί το σύνολο της ανακοίνωσης του κ. Λάμπρου Κασαγιάννη.

Ξεκινάει, σήμερα, το Συνέδριο, αλλά …ακόμη να έρθει μία απάντηση στην 6η !!! – και τελευταία – παρακάτω επιστολή – προσφυγή μου (από την 5η Απριλίου μέχρι και την 19η Απριλίου), προς όλους τους αποδέκτες, από τον Πρόεδρο του Κόμματος και όλα τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, μέχρι και όλους που ασχολήθηκαν με τις εκλογές της 3ης Απριλίου 2016.

Την παραθέτω και σε σας αγαπητοί μου φίλοι, συναγωνιστές, για να μπορέσουμε στο μέλλον, να αποτρέψουμε τέτοια παρακμιακά φαινόμενα και όχι μόνο και να δούμε την Πατρίδα μας να παίρνει το δρόμο της Προόδου, της Ανάπτυξης, της Αξιοπρέπειας,…

Και ας μην μπορέσαμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε σ’ αυτή τη διαδικασία μέχρι τώρα να μάθουμε, που πήγαν οι επί πλέον 2.000 περίπου σταυροί της διαφοράς των αποτελεσμάτων από τις εννέα ΔΗΜ.Τ.Ο. και των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Ν.ΕΦ.Ε (;) μας.

Ακολουθεί η επιστολή μου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας,

Αξιότιμα στελέχη της Παράταξης,

Κορωνίδα της Παράταξης, είναι η εφαρμογή των Αρχών και της Ιδεολογίας της σε συνδυασμό με τη Γενναία Μεταρρύθμιση στα διαχρονικά κακώς κείμενα στην Πατρίδα μας.

Αρχές με βάση την Αξιοπρέπεια, Αξιοκρατία, Συλλογικότητα, Διαφάνεια, Εντιμότητα, Εργατικότητα, Ηθική, Πάταξη της Απάτης και της Αδικίας.

Κόμμα Αρχών και όχι κόμμα μηχανισμών, για μια δημιουργική ανανέωση, ανάκτηση εμπιστοσύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας του προδομένου και αγανακτισμένου ελληνικού λαού πέρα και μακριά από ιδεοληπτικά άκρα.

Κύριε Πρόεδρε,

Σαν απλό στέλεχος, που έχει τιμήσει αυτή την Παράταξη κατ’ επανάληψη ανιδιοτελώς τιμώντας τις Αρχές και την Ιδεολογία της, μετά από έξι ( 6 ) συνεχείς επιστολές – αιτήσεις – προσφυγές μου σε διάστημα μόλις δεκαπέντε ( 15 ) ημερών προς εσάς και όλους τους υπεύθυνους – ” εμπλεκομένους ” με το συγκεκριμένο θέμα σε όλες τις βαθμίδες ιεραρχικά, μέχρι και σήμερα, δεν κατέστη δυνατόν να έχω έστω μία ενημέρωση, όσον αφορά στο αίτημά μου ως Υποψηφίου Συνέδρου στις πρόσφατες εκλογές της 3ης Απριλίου 2016.

Δηλαδή να μου χορηγηθούν – γνωστοποιηθούν ακριβή αντίγραφα των Πρακτικών με τα αποτελέσματα σταυροφορίας Αντιπροσώπων – Συνέδρων από τον Γενικό Πίνακα υποψηφίων ανδρών και γυναικών (άρθρο 6, παρ. 3, περ. 3.1.1. Καταστατικού) και από τον Ειδικό Πίνακα υποψηφίων γυναικών (άρθρο 6, παρ. 3, περ. 3.1.2. Καταστατικού ) – ΕΝΤΥΠΑ 16 και 17

και των εννέα ( 9 ) ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής που στήθηκαν κάλπες, φρονώ, ότι μετά από μία εκλογική αναμέτρηση, δικαιούμαι, να γνωρίζω τα αποτελέσματα τόσο της δικής μου σταυροδοσίας ανά ΔΗΜ.Τ.Ο. όσο και όλων των συνυποψηφίων μου Συνέδρων, καθόσον συμμετείχα στις σχετικές διαδικασίες εκλογής.

Επανερχόμενος λοιπόν και πάλι κ. Πρόεδρε, αιτούμαι να μου γίνουν γνωστά τα ως άνω στοιχεία,

ειδάλλως,

Προσφεύγω

κατ’ αυτών – των Πρακτικών – Πινάκων – ΕΝΤΥΠΩΝ 16 και 17 και παρακαλώ να με ενημερώσετε ώστε να παρευρεθώ κατά την εξέταση της Προσφυγής μου.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλώ και πάλι και δια πολλοστή φορά, να μην προχωρήσετε στην ανακήρυξη Συνέδρων Περιοχής ευθύνης ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής, πριν διερευνήσετε διεξοδικά και εξονυχιστικά τα Πρακτικά των Αναλυτικών Αποτελεσμάτων συγκεκριμένων ΔΗΜ.Τ.Ο., καθόσον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι έγινε ευρείας έκτασης αλλοίωση αποτελεσμάτων, και γι’ αυτό, πρέπει να προβείτε σε μερική ακύρωση αποτελεσμάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με μια τέτοια απόφαση, που απηχεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα τουλάχιστον μεταξύ στελεχών και μελών της Παράταξης, θα τονωθεί το “γόητρό” της στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο, η διάχυτη κοινωνική δυσφορία θα αποκτήσει θετικό προσανατολισμό, και την ίδια ώρα παρακμιακά φαινόμενα “αυλοκολάκων”, “περιβάλλοντος” και “συγγενείας”όπως μερικοί δηλώνουν θα εξαφανιστούν… “

Με Εκτίμηση και
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Λάμπρος Δ. Κασαγιάννης
Πολιτικός Μηχανικός,

Δήμαρχος Γλυκών Νερών Αττικής 2003-2006
Υποψήφιος Βουλευτής Ιαν. 2015
Υποψήφιος Σύνεδρος για το 10ο Συνέδριο της Ν.Δ.