Τα παιδιά αφύπνισαν με τις ιστορίες τους την οικολογική συνείδηση μικρών & μεγάλων στο Πολιτιστικό του Γέρακα

Τους φίλους των εργαστηρίων παιχνιδιού και αυτοσχέδιου παραμυθιού υποδέχθηκε πρόσφατα η σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα του Δήμου Παλλήνης για να ακουστούν οι “περιπέτειες” των τεσσάρων εποχών.

Ήταν ένα εξαιρετικό παραμύθι που αφύπνισε την οικολογική συνείδηση μικρών και μεγάλων με πρωταγωνίστριες τις 4 εποχές όπου ενωμένες προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο τους αντίπαλο, τον άνθρωπο που κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει την φυσική τους ισορροπία.

Την ίδια μέρα στις 19:00 το φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου φιλοξένησε τα εγκαίνια της έκθεσης των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα ζωηρό σκηνικό χρωμάτων, έντονων σχεδίων και ευφάνταστων κατασκευών οι οποίες επιβεβαίωσαν την επιτυχή λειτουργία των προγραμμάτων του Δήμου Παλλήνης και την ολοκλήρωση μίας ακόμη δημιουργικής χρονιάς.