Διακόσια tablets στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου από την δημοτική αρχή της πόλης

Διακόσιες ταμπλέτες (tablets) προμηθεύτηκε και παραδίδει για χρήση στις σχολικές μονάδες από τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου. προκειμένου να καλυφθούν διαπιστωμένα κενά και ανάγκες.

Η πρωτοβουλία του Δήμου αποτελεί έμπρακτη κίνηση στήριξης των μαθητών, των οικογενειών τους και των καθηγητών τους και αναμφίβολα, διευκολύνει τη συμμετοχή όλων των παιδιών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς στα «τηλε-μαθήματα» του Υπουργείου Παιδείας.

Η προμήθεια της απαραίτητης αυτής υλικοτεχνικής υποδομής έγινε εφικτή μέσα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής αρχής και δωρεά για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας.

«Ο στόχος και κάθε ενέργειά μας έχουν ένα και μόνο αποδέκτη. Την κοινωνία και τους συμπολίτες μας. Ως δήμαρχος αλλά και ως εκπαιδευτικός αντιλαμβάνομαι τη διασφάλιση της πρόσβασης όλων στην εκπαίδευση ως μονόδρομο» δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

«Για εμάς η διασφάλιση της δυνατότητας και της προσβασιμότητας των παιδιών μας στη γνώση είναι αδιαπραγμάτευτη, ιδιαίτερα δε αυτή την πολύ δύσκολη για όλους μας εποχή.

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Κανένας δεν είναι μόνος του στο τόπο μας. Είμαστε όλοι μαζί δίπλα ο ένας στον άλλον, μια οικογένεια» κατέληξε ο κ. Μπουρνούς, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανιδιοτέλεια ανθρώπων που βοηθούν και στηρίζουν κάθε τέτοια προσπάθεια μακριά από τυμπανοκρουσίες και φώτα, κινούμενοι μόνο από διάθεση προσφοράς στο σύνολο.

Την Δευτέρα, παρουσία του Δημάρχου, θα υπάρξει συνεργασία των προέδρων των σχολικών επιτροπών κκ Αραπκιλή και Γαβριήλ με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για την πλήρη και αναλυτική καταγραφή των υπαρχουσών αναγκών και των άμεσων προτεραιοτήτων.