Αθωωτική η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος

Ο Δήμαρχος Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρης Μάρκου

Αθωωτική η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Είχε παραπεμφθεί με τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος γιατί με παρέμβασή του εμποδίστηκαν τα συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να κατεδαφίσουν αυθαίρετη κατοικία στην περιοχή Πράσινος Λόφος της Αρτέμιδας.

Με εντολή του παριστάμενου Εισαγγελέα συνελήφθη και κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα ως την προσαγωγή του στο Δικαστήριο επί μία ημέρα. Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε λίγες ημέρες αργότερα.

Για την απόφαση εκδόθηκε ανακοίνωση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας. Ακολουθεί.

“Η αθωωτική απόφαση για τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Μάρκου Σπ. Δημήτριο καταδεικνύει ότι η μαχητικότητα, η συλλογικότητα και οι εμπεριστατωμένες ενέργειες δικαιώνουν τον Δήμαρχό μας.

Η αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας έχει πρωταρχική σημασία και είναι το κατάλληλο όπλο για την κατάκτηση δίκαιων αγώνων.

Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο δικαστήριο τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου, τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση, τον δικηγόρο κ. Ζυγούρη ο οποίος παρευρέθη με εντολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, τον δικηγόρο κ. Ζερβέα, μα περισσότερο απ’ όλους ευχαριστούμε τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας που παρευρέθησαν σε όλη τη διάρκεια της Δίκης.

Αυτή η συμπαράσταση των πολιτών μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σε νέους αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων των πόλεων των Σπάτων και της Αρτέμιδας με μόνο σκεπτικό το συμφέρον των συμπολιτών μας.”