Αποφασίζει σήμερα το Δημοτ. Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης για την ανάρτηση του Σχεδίου Πόλης Ανθούσας.

Γρηγόρης Καραγιάννης

Εισάγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης και συζητείται σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2012, η Πολεοδομική Μελέτη του Σχεδίου Πόλης Ανθούσας, προκειμένου να αποφασιστεί η ανάρτησή της για διάστημα 15 ημερών στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

Η Μελέτη απεστάλη πρόσφατα από το Υ.ΠΕ.Κ.Α. στο Δήμο Παλλήνης ολοκληρωμένη, υπό την έννοια πως αν δεν υποβληθούν ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους πολίτες, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση προς την κύρωσή της.

Επειδή, όμως αυτό, –σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχει ο “Ν”- μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, υπάρχει ακόμη «κάποιος δρόμος” με την προσδοκία να μην είναι μακρύς!

Σε κάθε περίπτωση και μόνο το γεγονός ότι η Πολεοδομική Μελέτη του Σχεδίου Πόλης Ανθούσας “έφυγε” από το Υ.ΠΕ.Κ.Α. ως καθ΄όλα έτοιμη και δεδομένης της “περιπέτειας” που είχε ως και σήμερα, αποτελεί μία σημαντική κατάκτηση για τους πολίτες και εύλογα για τη Δημοτική Αρχή Παλλήνης.

Ο εκπρόσωπός της, Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καραγιάννης, ενεργώντας με αίσθημα ευθύνης κατόρθωσε να διαχειριστεί επιτυχώς και χωρίς χρονοτριβή ένα επίπονο κύκλο διαρκούς προσπάθειας που προ πολλών ετών δρομολογήθηκε από τον πρώην Κοινοτάρχη κ. Θωμά Μπακαλάκο, συνεχίστηκε από τον διάδοχό του κ. Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη και “σφραγίστηκε” επί Δημαρχίας Αθανασίου Ζούτσου.