Αποχώρηση του κ. Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη από την παράταξη του κ. Παν. Μερτύρη & εφεξής “ανεξάρτητος” στο Δ. Σ. Παλλήνης

Στα αριστερά, ο κ. Τρ. Κουτσικούρης ως ανεξάρτητος! Στα Δεξιά με τον κ. Παν. Μερτύρη, στις "καλές ημέρες" με κοινό (τότε) σύνθημα "Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"

Την αποχώρηση του από την Δημοτική Παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης, ανακοίνωσε με επιστολή του προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης και με ημερομηνία εγγραφής στο πρωτόκολλο του Δήμου, την 16η Οκτωβρίου 2019.

Οι λόγοι που ώθησαν τον κ. Τρ. Κουτσικούρη στην απόφαση της αποχώρησης του από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε πρώτος στη σειρά κατάταξης με τον Συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Μερτύρη, (πήρε 569 σταυρούς έναντι 568 της κ. Φιλίτσας Δασκαλάκη) αποτυπώνονται στις δύο τελευταίες σειρές του σύντομου κειμένου της επιστολής του.

Αναφέρει:

«Στην απόφαση μου αυτή, που παρακαλώ να αποδεχτείτε ως οριστική, συνετέλεσαν μια σειρά από διαμορφωμένες μετεκλογικές συνθήκες και συμπεριφορές με τις οποίες δεν μπορώ να συνδέσω την Αυτοδιοικητική μου υπόσταση.»

Ο κ. Τρ. Κουτσικούρης προτίθεται να παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως «ανεξάρτητος» και δεδομένου ότι η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης είναι οριακή, 17 οι έδρες της έναντι 16 της παράταξης του Δημάρχου, εξελισσομένου του χρόνου, αναμφίβολα, θα κριθεί από τις επιλογές του και τις πρωτοβουλίες του στις κρίσιμες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.