Ανεξαρτητοποίηση της κ. Θ. Πράπα-Δάρα και επαναδιεκδίκηση της έδρας της στις εκλογές με άλλο δημοτικό συνδυασμό

Την αποχώρησή της από την παράταξη της πλειοψηφίας και ταυτόχρονα την ανεξαρτητοποίησή της, ανακοίνωσε με έγγραφη δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος κ. Πράπα-Δάρα Θεοδώρα, δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Στη δήλωσή της, η κ. Θ. Πράπα εγκαλεί το Δήμαρχο του Δήμου Παλλήνης για άσκηση διοίκησης «κεκλεισμένων των θυρών» «με πολλά σκοτεινά σημεία», για «κοινωνική πολιτική που εξυπηρετεί πολιτικά προσχήματα εντυπώσεων» για «κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος» και «για άσκηση κακοπροαίρετης και συκοφαντικής πολιτικής εναντίον της….»

Η κ. Θ. Πράπα ενώ καταλήγει στην ανακοίνωσή της με αφορισμό της αυτοδιοικητικής ομάδας του κ. Α. Ζούτσου, αναφέροντας ότι, πρόκειται
«για μία ομάδα που δεν υπηρετεί ούτε στο ελάχιστο τους δημότες και όπου η ποθούμενη διαύγεια και καθαρότητα των κινήσεων για το κοινό συμφέρον είναι για εσάς (εννοεί τον Δήμαρχο) αποκλειστικά έκφραση ιδεών επί χάρτου»
σε προγενέστερο σημείο της δήλωσής της, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της γιατί δεν αξιοποιήθηκαν αυτοδιοικητικά «οι γνώσεις της και οι επαγγελματικές εμπειρίες της, επιλέγοντας επιδεικτικά να με αγνοείτε εις βάρος του συνόλου των δημοτών….»

Η κ. Θ. Πράπα ήταν 1η επιλαχούσα στον εκλογικό συνδυασμό του κ. Α. Ζούτσου με 416 σταυρούς προτίμησης και εισήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης, τον Ιούλιο του 2012, αναπληρώνοντας την εξαναγκασθείσα σε παραίτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Α. Παπανικολάου, για κακοδιαχείριση των οικονομικών της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, υπόθεση που με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης, ήδη, εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ν» η κ. Θ. Πράπα προτίθεται να επαναδιεκδικήσει την εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Μερτύρη.