Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 η νέα διάθεση προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες”.Προϊόντα & οι τιμές τους

Για το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο Γέρακα, (επί της οδού Ιθάκης, μπροστά στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης) είναι προγραμματισμένη η 23η Διανομή Προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” 

Οι παραγγελίες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παλλήνης www.marketpallinis.gr μέχρι και την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 και αυτοπροσώπως στα τρία Δημοτικά Καταστήματα. (Ανθούσα, Παλλήνη και Γέρακας)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης, για όλα τα προϊόντα υπάρχουν τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης και ότι οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά παραγωγής των προϊόντων καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς. (όπου απαιτείται)

Ώρες λειτουργίας της υπαίθριας αγοράς:

09:00 – 13:00 για όσους έχουν κάνει παραγγελία και

13:00 – 15:00 για όσους δεν προλάβουν ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως να ενημερώσουν για τα προϊόντα που ενδιαφέρονται.

Τα προϊόντα που θα διατίθενται στην υπαίθρια αγορά του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, είναι: (κατά αλφαβητική σειρά)

Αλεύρι, Απορρυπαντικά, Γαλακτοκομικά, Γλυκά, Γλυκά Κουταλιού, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Ελιές, Ζυμαρικά, Καρποί, Κεφαλοτύρι, Κρασί, Μανιτάρια, Μέλι, Ξύδι, Όσπρια, Παξιμάδια, Πατάτες, Πετιμέζι, Ρακί, Ρύζι, Σταφίδα, Τουρσιά, Τσίπουρο, Τυριά, Φέτα.

Για την ενημέρωση και τον έγκαιρο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων, ο ‘Ν’ παραθέτει τον κατάλογο όλων των προϊόντων με αναφορά στην προέλευσή τους, στο κόστος τους και στην διατιθέμενη συσκευασία.