Τους νέους φοιτητές αποφοίτους των Λυκείων Δήμου Σαρωνικού βράβευσε η Δημοτική Αρχή του Δήμου

Για τέταρτη κατά σειρά χρονιά ο Δήμος Σαρωνικού βράβευσε σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017. 

 

Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος 145 επιτυχόντες μαθητές, πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολική σημασία του θεσμού, τονίζοντας ότι «γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους την επιτυχία μιας μεγάλης προσπάθειας, δίνουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.»


Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος τίμησε τον Αλέξανδρο Διακουμάκο, εκτός από την εισαγωγή του σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων Επιτραπέζιας Αντισφαίρησης.

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, καθώς και από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σαρωνικού.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά μαθητές του Σύγχρονου Ωδείου Τέχνης, ενώ στον εξωτερικό χώρο του Αμφιθεάτρου υπήρχαν εορταστικά κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

Παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Σμέρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μαίρη Κόλλια, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αποστόλης Αποστόλου, Σταμάτης Γκίνης και Μανώλης Χαρίτος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος» κ. Δημήτρης Λιοδακάκης, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ηλίας Μπουκοβάλας, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Ευάγγελος Μιχάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, Τοπικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, Διευθυντές Σχολείων και πολλοί δημότες.