Σήμερα, Δευτέρα, 20 Μαρτίου και ώρα 16:00 στην Κάντζα, η τοπική κοινωνία ξεπροβοδίζει την Ευγενία Παπαγεωργίου

Σήμερα, Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 16:00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου στην Κάντζα, η τοπική κοινωνία, ο δικαστικός κλάδος, η ευρύτερη αθλητική οικογένεια του Βόλεϊ και κυρίως οι δεκάδες αθλητές που στελεχώνουν τις ομάδες του Αθλητικού Ομίλου “Παλλήνη” από τις ακαδημίες αλλά και των μεγάλων κατηγοριών, θα ξεπροβοδίσουν την Ευγενία Παπαγεωργίου-Μπάγια στο ύστατο ταξίδι της.  

Η αποδημία της, προκάλεσε βαθιά θλίψη, συγκίνηση αλλά και τον αυτοστοχασμό για τη ζωή, την προσωρινή διάρκεια της και τις ματαιότητες στις οποίες πολλές φορές εγκλωβίζεται στην καθημερινότητά του, ο άνθρωπος.

Για την απώλεια της Ευγενίας Παπαγεωργίου-Μπάγια εκφράστηκαν με δηλώσεις τους ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος ο οποίος είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει στις δικαστικές αίθουσες και με την ιδιότητα του δικηγόρου, καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδος και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας Ανατολκής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α) στα οποία και συμμετείχε η εκλιπούσα.

Τα Διοικητικά Συμβούλια αμφότερων των αθλητικών φορέων, αποφάσισαν την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της, στους αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββατοκύριακου (18-19/3).

Οι δηλώσεις

Ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος

“Είναι πολύ βαθιά η θλίψη από την είδηση της απώλειας της αγαπημένης μου φίλης και αρίστου ήθους άνθρωπο με τεράστια κοινωνική προσφορά στη πόλη μας αλλά και δικαστικό με απαράμιλλο ήθος και υψηλό αίσθημα δικαίου.

Εκφράζω τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια στα παιδιά της και εύχομαι ο Θεός να τους δώσει το κουράγιο και τη δύναμη για να αντέξουν στη μεγάλη απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας.

Ευγενία μου καλό σου ταξίδι!”

 

Η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

eope logotypo

“Ο Πρόεδρος, Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ και σύσσωμη η οικογένεια του βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της προέδρου της Παλλήνης, Ευγενίας Παπαγεωργίου.

Η εκλειπούσα είχε διατελέσει μέλος και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΑΑΑ. Μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής με ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της στους αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββατοκύριακου (18-19/3).”

 

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας Ανατολκής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α)

“Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ένωσης εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά της εκλιπούσας Ευγενίας Παπαγεωργίου, μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης μας.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου ΑΟ Παλλήνης. Η ανθρωπιά, το ήθος, η αγωνιστικότητά, και η μεγάλη προσφορά της στο άθλημα μας, ήταν τα στοιχεία που την χαρακτήριζαν και την έκαναν αγαπητή σε όλους μας.

Το Δ.Σ. τιμώντας την μνήμη της αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σ΄ όλους τους αγώνες της Ένωσης μέχρι την ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της.

Θα μείνει στη μνήμη μας ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.”