Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης για τον Προϋπολογισμό 2017

Δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις καλείται να διεκπεραιώσει την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης, υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Λιακόπουλου.

Η πρώτη -ώρα 17:00- αφορά 25 θέματα και

η δεύτερη -ώρα 20:00- τον Προϋπολογισμό του 2017 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Παλλήνης καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου για το έτος 2017.

Σύμφωνα με τη διάταξη του νόμου, ο Προϋπολογισμός των ΟΤΑ πρέπει να συζητείται σε ξεχωριστή συνεδρίαση.

Η ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης

Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2016 Δήμου Παλλήνης.

Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης έτους 2016.

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παλλήνης έτους 2017 (κάντε κλικ για να δείτε την πρόταση).

Έγκριση του 3ου ΑΠΕ μετά του 3ου και 4ου ΠΚΤΜΝΕ και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «Αποχέτευση Ακαθάρτων Υδάτων Γειτονιάς Γαργηττού Ι προς Συλλεκτήρες ΣΚΑ και ΣΚ3».

Έγκριση ορισμού υπηρεσιακών τεχνικών μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Υδάτων Γειτονιών Γαργηττού Ι & ΙΙ.

Έγκριση κατασκευής διαγράμμισης διάβασης πεζών επί της οδού Φιλολάου αρ. 9 στη ΔΕ Γέρακα Δήμου Παλλήνης.

Έγκριση Α’ ανάρτησης Κτηματολογικών πινάκων και Κτηματολογικών διαγραμμάτων της μελέτης: «ΠΡΑΞΗ Εφαρμογής Περιοχών «Π.Ε.1-Καραούζι, Π.Ε8-Παπαχωράφι, Π.Ε.9-Μάριζα & Π.Ε.13-Νέα Παλλήνη» της Δ.Ε Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

Έγκριση εφαρμογής των διατάξεων του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ 94Α’/27-5- 2016) για την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καλαβρύτων, Μυωνίας, Βακχών και Κοραή στη Νέα Παλλήνη, Δήμου Παλλήνης.

Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης» οικ. έτους 2016.

Έγκριση της Γ΄ δόσης τακτικής επιχορήγησης έτους 2016 στο προς το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης».

Καθορισμός του ποσού τακτικής επιχορήγησης Δήμου Παλλήνης προς το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης» στον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017.

Έγκριση του Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2017 για το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης», μετά του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2017.

Έγκριση Προγράμματος Δράσης 2017 της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Καθορισμός του ύψους αποζημίωσης που θα καταβάλλουν οι αποδέκτες για την κάλυψη μέρους του κόστους των προσφερόμενων υπηρεσιών έτους 2017 της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Έγκριση του Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2017 της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. μετά του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2017.

Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. προς το Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό, με βάση το άρθρο 259 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.14 του άρθρου 10 του Ν.4071/2012.

Έγκριση υλοποίησης εκδήλωσης για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2015-16,καθώς και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναμνηστικών».

Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και εξαίρεσης από πενθήμερη εργασία της υπηρεσίας πυρασφάλειας του Τμήματος Περιβαλλοντικής και Πολιτικής Προστασίας της Δ/νσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

Απόδοση στις σχολικές επιτροπές εσόδων από δημοτικό φόρο παρελθόντων ετών προορισμένων για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων.

Έγκριση την διαγραφής οφειλών χρηματικών καταλόγων Εισφοράς σε χρήμα, παρελθόντων οικονομικών ετών της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Επιστροφή ποσών προνοιακών επιδομάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

Απόφαση για συγκρότηση από υπαλλήλους επιτροπών παραλαβών προμηθειών και υπηρεσιών Δήμου Παλλήνης για το έτος 2017.

Απόφαση για έγκριση διαγραφών και τακτοποιήσεων σε βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 40675/2016 πρακτικό.

Απόφαση περί τροποποιήσεων εγγραφών της 286/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

Απόφαση για έγκριση κλαδέματος δύο δέντρων στην οδό Κατσαντώνη 43 ΔΕ Γέρακα.