Στα κτήρια της Ευελπίδων οι ενστάσεις των κατοίκων του Κορωπίου για το Κτηματολόγιο! Διαμαρτυρία του Δημάρχου, Δ. Κιούση

Με επείγουσα επιστολή του προς τους επικεφαλής της εταιρείας “Κτηματολόγιο Α.Ε.” , ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης διαμαρτύρεται για την επιλογή του χώρου εκδίκασης των ενστάσεων στα κτήρια της Σχολής Ευελπίδων. “Η μετακίνηση των πολιτών από το Κορωπί στο κέντρο της Αθήνας με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο χρόνου και χρημάτων, δημιουργεί αρκετά προβλήματα που θα είχαν αποτραπεί αν η διαδικασία εκδίκασης γινότανε στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου”, επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Δ. Κιούσης.  

Ακολουθεί το περιεχόμενο της παρέμβασης του κ. Δημάρχου

«Ο Δήμος μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και παραπόνων, λόγω της επιλογής, από πλευράς σας, του χώρου για την εκδίκαση των ενστάσεων που υπεβλήθησαν στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

Και τούτο διότι χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι υπέβαλαν ενστάσεις, έχουν ενημερωθεί ότι η εκδίκασή τους θα πραγματοποιηθεί στα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (σ.σ.Κυψέλη, Δήμου Αθηναίων).

Επειδή η ως άνω επιλογή δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους συμπολίτες μας, αφού όπως προαναφέρθηκε μερικές χιλιάδες εξ’ αυτών, είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν από το Κορωπί στην Αθήνα με κόστος τόσο οικονομικό όσο και χαμένες εργατοώρες, προτείνουμε η εκδίκαση των ενστάσεων για τον Δήμο μας να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου και σε άλλα δημοτικά κτήρια.Βέβαιοι για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον απαιτηθεί».