Κινητοποίηση υποστήριξης των Κούρδων προσφύγων που ζουν στο Λαύριο. Ζούνε με το …τίποτα!

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής συμμετέχει  στην καμπάνια στήριξης προς τις οικογένειες και τα παιδιά των Κούρδων προσφύγων που ζουν στο Λαύριο, με τίτλο «Κάθε παιδί και δικό μας.»

 

Η κινητοποίηση γίνεται από την  «Αλληλεγγύη για Όλους», το ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», το portokaliradio.gr και το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής.

Σημείο συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στο 17ο χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη για όποιον ενδιαφέρεται να προσφέρει.

Λίστα με τα είδη που συγκεντρώνονται:

* Τρόφιμα: ρύζι, μακαρόνια, ηλιέλαιο, αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, τσάι, φρυγανιές, πλιγούρι, πελτές, γάλατα μακράς διάρκειας, βρεφικά γάλατα 1ης και 2ης ηλικίας.

* Είδη προσωπικής υγιεινής: παιδικές πάνες για όλες τις ηλικίες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σφουγγάρια.

* Καθαριστικά γενικής χρήσης και απορρυπαντικά.

Η καμπάνια θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 7.30 πμ – 3.30 μμ

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132005122, 213 2005124 & 213 2005103, καθώς και στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.solidarity4all.gr/…/ne…/kathe-paidi-kai-diko-mas