Η πόλη της Αγίας Παρασκευής χάρκη και γιόρτασε το 2ο «SummERTime» στον Κήπο του Ραδιομεγάρου

2ο SUMMERTIME

Με τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Ξ. Τζανίνη, την  Ορχήστρα των «Χοροταξιδευτών» υπό την διεύθυνση του Γ. Αθανασούλα , και χορούς από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης, ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο, 22 Ιουλίου, το 2ο  «SummERTime» που  διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου. 

Τους κατοίκους της πόλης που  πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και χάρηκαν την ολοκλήρωση του μεγάλου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού το οποίο καταξιώθηκε ως θεσμός από το ξεκίνημα του, καλωσόρισε ο  Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη, και φέτος,  ανταπόκριση  του κόσμου  ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση και επιτυχία της δράσης και ανανέωσε το ραντεβού όλων στο 3ο  «SummERTime» το καλοκαίρι του 2018.   

Προχθές, Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017, η βραδιά άνοιξε με την μπάντα οι Assoi tou Salvador που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Γερμανός  χάρισε στο κοινό ξεχωριστές στιγμές με επιτυχίες που μέχρι σήμερα σιγοτραγουδάμε.

Την ξεχωριστή βραδιά έκλεισαν ο Johnny Vavouras  και οι Cadillacs  με ξέφρενες μελωδίες, με rock n’ roll, swing και blues καταβολές και με ξεχωριστή ανταπόκριση των παρευρεθέντων.