Δήμαρχος Σαρωνικού: θετικός ο απολογισμός στην καθαριότητα στους θερινούς μήνες

Στην διατήρηση της καθαριότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Σαρωνικού, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γεώργιος Σωφρόνης, επισημαίνοντας ότι “σε ημερήσια βάση πραγματοποιούνταν πάνω από 40 δρομολόγια για την αποκομιδή των οικιακών και φυτικών απορριμμάτων.”

Ο κ. Δήμαρχος, αποδίδει τα εύσημα για το θετικό αυτό αποτέλεσμα στους Αντιδημάρχους, στο προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας, στους κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης για την καθημερινή συνεισφορά τους στη μάχη της καθαριότητας…”

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

“Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η περίοδος του καλοκαιριού και για μια ακόμη χρονιά, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού έδωσε με επιτυχία «τη μάχη» για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή κι ανθρώπινη, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.

Αν και το ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας καθαριότητας δεν καλύπτει επαρκώς τις μεγάλες ανάγκες της πόλης μας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται η επισκεψιμότητα, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες.

Σε καθημερινή βάση σε όλες τις δημοτικές ενότητες εκτελέστηκαν σε ημερήσια βάση πάνω από 40 δρομολόγια για την αποκομιδή των οικιακών και φυτικών απορριμμάτων.

Ενώ μέσα σε δύο εβδομάδες, από τις 24 Ιουλίου ως τις 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε και η πλύση κι απολύμανση και των 1.154 κάδων που βρίσκονται σε όλο το Δήμο.

Είμαστε από τους ελάχιστους Δήμους σε όλη τη χώρα που πλένουμε σε τακτική βάση τους κάδους μας, γεγονός που αποδεικνύει τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας, παρά τις όποιες ελλείψεις.”