Αύριο, Σάββατο, 23 Απριλίου στο Γέρακα η υπαίθρια αγορά “Χωρίς Μεσάζοντες”

Πραγματοποιείται, αύριο, Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο, η υπαίθρια αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, η 21η κατά σειρά από το 2013 που πρωτολειτούργησε υπό την ευθύνη του Δήμου Παλλήνης. 

Οι πολίτες που φρόντισαν να δηλώσουν ηλεκτρονικά ή και αυτοπροσώπως τα είδη και τις ποσότητες που επιθυμούν να προμηθευτούν, μπορούν να προσέρχονται στην υπαίθρια αγορά από ώρα 09:00 έως και 13:00 και όσοι είναι εκτός καταλόγου παραγγελιών από τις 13:00 έως και 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα προσφερόμενα προϊόντα συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης όπως προβλέπεται από την ισχύουσα για κάθε προϊόν, νομοθεσία και ότι οι παραγωγοί υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται).

Τα προϊόντα που θα υπάρχουν στην αυριανή υπαίθρια αγορά είναι: (κατά αλφαβητική σειρά)

Αλεύρι, Απορρυπαντικά, Γαλακτοκομικά, Γλυκά, Γλυκά Κουταλιού, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Ελιές, Ζυμαρικά, Καρποί, Κεφαλοτύρι, Κρασί, Μανιτάρια, Μέλι, Ξύδι, Ξηροί Καρποί, Όσπρια, Παξιμάδια, Πατάτες, Πετιμέζι, Ρακί, Ρύζι, Σταφίδα, Τουρσιά, Τσίπουρο, Τυριά, Φέτα και Φρούτα εποχής.