Ξεκίνησε στο Δήμο Μαρκοπούλου η Β΄ περίοδος των θερινών ενασχολήσεων για παιδιά

Ξεκίνησε, σήμερα, Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 η Β΄ περίοδος των καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για παιδιά  και τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017, αρχίζει η Γ΄ περίοδος. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, ειδικότερα, με έτος γέννησης από το 2002 έως και το 2011.

Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών, με τις ακόλουθες δραστηριότητες: Ενόργανη Γυμναστική, Μπάσκετ, Ρυθμική, Ποδόσφαιρο, Μπάντμινγκτον, Βόλεϊ, Παραδοσιακούς Χορούς, Στίβο, Χάντμπολ, Εικαστικά, Μουσική, Μαθήματα Α’ βοηθειών και Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης.

Οι ώρες ενασχόλησης των παιδιών, είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ. και ο τόπος της ενασχόλησής τους, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου).

Στην κάθε περίοδο μπορούν να λάβουν μέρος ογδόντα (80) παιδιά και έχει χρονική διάρκεια δέκα εργάσιμες ημέρες, η καθεμία.

Συγκεκριμένα:

  • η 2η περίοδος από 3 έως 14 Ιουλίου 2017,
  • – η 3η περίοδος από 17 έως 28 Ιουλίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό για τα παιδιά (χυμός και κρουασάν), ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης καπέλο και T-shirt για όλους τους συμμετέχοντες. 

Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο, στα αδέλφια.

Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής και παιδιών μονίμων κατοίκων.

Κάθε παιδί, έχει δικαίωμα να λάβει μέρος, σε μια (1) και μόνη περίοδο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από Παιδίατρο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 80 αιτήσεις ανά περίοδο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την Πέμπτη, πριν την έναρξη της κάθε περιόδου, στις 3:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγγραφές:-Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη: 8:00 – 21:00-Πέμπτη, Παρασκευή: 8:00 – 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 22990-22815.