Η κοινωνία της Παλλήνης ξεπροβόδισε την Ευγενία Παπαγεωργίου στο ύστατο “ταξίδι” της

Το τελευταίο «αντίο» στην Ευγενία Παπαγεωργίου, Εισαγγελέα Εφετών, σύζυγο του αείμνηστου Εισαγγελέα Εφετών, Σωτήρη Μπάγια, επίλεκτο μέλος της τοπικής κοινωνίας, επί σειρά ετών πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης και πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, είπαν, σήμερα, Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, τα δύο παιδιά της, μεγάλος αριθμός συναδέλφων της από το δικαστικό σώμα, οι συμπολίτες της, καθώς και η αθλητική οικογένεια της πετοσφαίρισης την οποία υπηρέτησε με δημιουργικό τρόπο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.  

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και το ύστατο «αντίο» στο Νεκροταφείο Παλλήνης.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησε ο Ταμίας Τάσος Πασπάλας, το μέλη του Δ.Σ, Χρήστος Σύλλας και Νίκος Συκιώτης.

«Το ελληνικό βόλεϊ αποχαιρέτησε σήμερα ένα σπουδαίο άνθρωπο και μια αγωνίστρια της ζωής που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το άθλημα. Η αγωνιστικότητά της, η αφοσίωσή της και η αγάπη της για το βόλεϊ ας γίνουν παράδειγμα για όλους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Ελλάδας δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία.