ΚΙΔΗΣΟ: «Αν στηρίζεις, με όποιον τρόπο, Δεξιά, ουδέν θέμα»…

Γιώργος Παπανδρέου

Στον απόηχο των επιθέσεων που δέχτηκε ο Γ. Παπανδρέου από ιστοσελίδες για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση με ομιλητή τον Έβο Μοράλες, αλλά και την παρολίγον συμμετοχή του στην εκδήλωση Μπούλμαν – Κατσέλη, ο συντονιστής του ΚΙΔΗΣΟ Γ. Ελενόπουλος αξιοποίησε τον τρόπο που οι ίδιες ιστοσελίδες παρουσίασαν τη συμμετοχή του Ευ. Βενιζέλου σε εκδήλωση με την Τ. Χριστοδουλοπούλου ή και τη συμμετοχή του σε εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή, προκειμένου να απαντήσει με νόημα: “Αν στηρίζει, με όποιον τρόπο, Δεξιά, ουδέν θέμα”.

Αφού επισήμανε ότι είναι σωστό ο καθένας να συνομιλεί με όλους και παντού και να προωθεί τις απόψεις του, ωστόσο καυτηρίασε το γεγονός ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν αντιμετωπίζεται όπως άλλα πολιτικά πρόσωπα και εν προκειμένω όπως ο Ευ. Βενιζέλος.

Επισήμανε, δηλαδή, ότι ο Γ. Παπανδρέου δέχτηκε πυρά και κατηγορίες περί στήριξης του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι συμμετοχές Βενιζέλου παρουσιάστηκαν με θετικό πρόσημο από τις ίδιες ιστοσελίδες, που, όπως υπονόησε, στηρίζουν τη Δεξιά.

“Για να μην τα πολυλογούμε, λοιπόν, και συμπερασματικά: Αν στηρίζεις, με όποιον τρόπο, Δεξιά, ουδέν θέμα” είπε ο Γ. Ελενόπουλος προσθέτοντας ότι “το επόμενο μεγάλο πρόβλημα για όλους αυτούς που αντιδρούν έτσι θα είναι η υπεράσπιση της αυτονομίας της παράταξής μας”.