Ομιλία Πάνου Σκουρλέτη στην Πεντέλη σε εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πολιτική συγκέντρωση μετατράπηκε η εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών στις Οργανώσεις Μελών της Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕΒΑ).

Εκατοντάδες νέα και παλιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών γεμίζοντας ασφυκτικά όχι μόνο την μεγάλη αίθουσα αλλά και τον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Ν. Ιωνίας και άκουσαν την πολιτική τοποθέτηση του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και τους χαιρετισμούς των Βουλευτών της Βόρειας Αθήνας.

Με κοινή συνισταμένη, την θέληση για αποφασιστική συμμετοχή στους νέους αγώνες που έρχονται, επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα διεύρυνσης και ανασύνθεσης του κόμματος και των λειτουργιών του για να ανταποκριθούμε προγραμματικά και κινηματικά στις νέες συνθήκες και όπως τόνισε ο Π. Σκουρλέτης:

“Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, που θα το κάνουμε όλοι μαζί. Διαμορφώνοντας την πρόταση που θα αγγίξει και πάλι την πλειοψηφία της κοινωνίας στη νέα πολιτική φάση. Που θα σταθεί επάξια απέναντι στη δεξιά, παρωχημένη πρόταση ή όποια στο παρελθόν εγγυήθηκε μόνο την κοινωνική οπισθοδρόμηση και την οικονομική καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους του λαού μας .”

Παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Κ. Ζαχαριάδης, Γ. Κατρούγκαλος και Γ. Μουζάλας.

Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Πουλάκης και Γ. Μπασκόζος. Εκπρόσωποι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ , εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και μαζικών φορέων της περιοχής.

“Σταθήκαμε κινηματικοί, αλληλέγγυοι, ενωτικοί και όταν ήρθε η ώρα είπαμε ότι εμείς είμαστε η Αριστερά που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, που θα το κάνουμε όλοι μαζί. Διαμορφώνοντας την πρόταση που θα αγγίξει και πάλι την πλειοψηφία της κοινωνίας στη νέα πολιτική φάση. Που θα σταθεί επάξια απέναντι στη δεξιά, παρωχημένη πρόταση ή όποια στο παρελθόν εγγυήθηκε μόνο την κοινωνική οπισθοδρόμηση και την οικονομική καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους του λαού μας” τονίζει ο Π. Σκουρλέτης.