Με ομιλητή τον κ. Γ. Μιχελάκη, η Ν.Δ Βορ. Αττικής έκοψε τη πίτα της

ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής

Παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών –άνω των 500 οι παρευθέντες- η Διοικούσα Επιτροπή της Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Βόρειας Αττικής, έκοψε την παραδοσιακή πίτα για το 2012 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρυονερίου, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, τ.έ.

Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης. (στη φωτογρ. με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε κ. Π. Χάσκο)

Στην περιεκτική ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παναγιώτης Χάσκος, δήλωσε “ότι ο πρωταρχικός στόχος του από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του στην Νομαρχιακή ήταν να επιτύχει αυτό που πρώτος χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς:την επανάσταση του αυτονόητου και το άνοιγμα του κόμματος στην Κοινωνία. Να γίνει η Νέα Δημοκρατία και πάλι το λαϊκό εκείνο κόμμα που αφουγκράζεται τον πολίτη και τον εκφράζει”.

Στον απολογισμό του ο κ. Π. Χάσκος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές που συντελέστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην ΝΟ.Δ.Ε., στην ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν κι ακόμη, στις τακτικές και πολυπληθείς συνεδριάσεις της Επιτροπής. Ακόμη ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Βορ. Αττικκής, αναφέρθηκε στο άνοιγμα νέων Τοπικών Επιτροπών:

“Εμείς ανοίγουμε Τοπικές, δεν τις κλείνουμε”, είπε. Τέλος, αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας που οφείλεται στην διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης Παπανδρέου. “Οι ανόητες έως και ύποπτες κινήσεις του αποδείχθηκαν καταστροφικές για την χώρα μας” δήλωσε προτείνοντας μια σειρά από μέτρα για την δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο κ. Παναγιώτης Χάσκος (φωτογρ.) ολοκλήρωσε την ομιλία του με την διαπίστωση, “ότι η ισχυρή παρουσία του κόσμου της Βόρειας Αττική στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και αυτοδυναμίας, ένα μήνυμα διεκδίκησης για την Αττική την επόμενη μέρα”.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος αφού απένειμε τα εύσημα στον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Παναγιώτη Χάσκο για την διοργάνωση της εκδήλωσης, προτίμησε να απομακρυνθεί από την “ασφάλεια” του χειρογράφου και να ανοίξει έναν ελεύθερο διάλογο με τους παρισταμένους.

Δεκάδες πολίτες υπέβαλλαν ερωτήσεις στον εκπρόσωπο του κόμματος προς τις οποίες έδωσε απαντήσεις με αρκούντως πειστική επιχειρηματολογία.

Ο κ. Γ. Μιχελάκης, τέλος, προσδιόρισε τα λάθη που οδήγησαν την χώρα στο Δ.Ν.Τ. και επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος για την σύσταση “μίας και μόνης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Δήμαρχοι Διονύσου κος Καλαφατέλης και Ωρωπού κος Οικονομάκος, οι Βουλευτές Αττικής κος Βλάχος, κος Μπούρας και κος Καντερές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολιτευτές της Περιφέρειας, όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών επιτροπών της Βόρειας Αττικής με τα μέλη τους, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολλών φορέων και συλλόγων.