“Το πάρτι, τελείωσε…!” Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή

Η σύζυγός του και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά επιβεβαίωσε τη μεγάλη απώλεια του σημαντικού τραγουδοποιού, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, γράφοντας:

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.

Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη.

Οικογένεια
Λουκιανού Κηλαηδόνη».

Για το πρόβλημα της υγείας του ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι το 1994 είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπαϊπάς από τον κορυφαίο καρδιολόγο Μαγκντί Γιακούμπ.

«Οι γιατροί μου έλεγαν “Περπάτα, κόψε το τσιγάρο, μην πίνεις”. Αλλά εγώ συνέχισα να κάνω αυτά που ήξερα και δεν άλλαξα τίποτα στη ζωή μου και είπα “Αυτός είμαι, όσο ζήσω, όσο πάει”.

Το 1994 είχαν φράξει μερικές βασικές αρτηρίες, τις οποίες αντικατέστησαν στο χειρουργείο. Μετά έπαθα και καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση μάσησα» είχε πει χαρακτηριστικά.