Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αξίας 400.000 € στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Έργο πνοής για το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του, η ενίσχυση του με σύγχρονο ακτινοσκοπικό μηχάνημα και πύργο ενδοσκοπήσεων συνολικής αξίας 400.000 € με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Επιπρόσθετα: η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβε την υποχρέωση δημοπράτησης και τεχνικής υποστήριξης του έργου αναβάθμισης των χειρουργείων του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης καθώς και της δημιουργίας χώρου μεταναισθητικής φροντίδας, προϋπολογισμού 330.000 €, με χρηματοδότηση του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με χορηγική υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Η ανάληψη της υποχρέωσης επικυρώθηκε με την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στη διάρκεια της επίσκεψης για τον σκοπό αυτό, της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου στο Νοσοκομείο.

Κατά το χρόνο παρουσίας της Περιφερειάρχη Αττικής στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, το προσωπικό και ο αναπληρωτής διοικητής της μονάδας, Βαγγγέλης Τριγώνηςυμπολίτης μας, πάλαι ποτέ πρόεδρος του Συλλόγου Πανοράματος Παλλήνης) έκοψαν την παραδοσιακή πίτα καλωσορίσματος του νέου έτους και παράλληλα τίμησαν τους αφυπηρετήσαντες κατά το 2018 υπαλλήλους για την πολυετή συνεισφορά τους στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Φώτη Χρυσικό, τον Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Μανώλη Κουταλά, τον Αναπληρωτή Διοικητή Σισμανογλείου και Φλέμινγκ Γιάννη Μιχαλακούκο και τον Αναπληρωτή Διοικητή Γ.Ν.Παίδων Πεντέλης Βαγγέλη Τριγώνη. (αριστερά)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Φώτης Χρυσικός, ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, Μανώλης Κουταλάς και ο Αναπληρωτής Διοικητής Σισμανογλείου και Φλέμινγκ, Γιάννης Μιχαλακούκος.