Στη δημοσιότητα η φωτογραφία & τα στοιχεία του 52χρονου από το Γέρακα που κατηγορείται για παιδεραστία

Με εισαγγελική παραγγελία χρονικής διάρκειας έξι μηνών,

δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη με τις κατηγορίες

“της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.”

Πρόκειται για τον Μαράσογλου Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα.

Ο εικονιζόμενος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μετά την καταγγελία μητέρας για ασελγείς πράξεις σε βάρος της δεκάχρονης κόρης της με δέλεαρ μια πορτοκαλάδα.

Ο υπό κατηγορία 52χρονος αντικαθιστούσε την σύζυγό του στο κυλικείο Σχολείου στο Γέρακα ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχε την εκμετάλλευση κυλικείου σε Σχολείο του Χαλανδρίου.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

“Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.”

Ο 52χρονος είναι από χθες προφυλακισμένος.