Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν & φίμωσαν 85χρονη γυναίκα στην Ανθούσα για «μία χούφτα» χρήματα!

Ληστεία σε βάρος 85χρονης στην Ανθούσα με χαρακτηριστικά ιδιαίτερης αγριότητας και βαναυσότητας. Για μια «χούφτα» ευρώ την χτύπησαν, την φίμωσαν και φεύγοντας την εγκατέλειψαν στην τύχη της χωρίς να την λυπηθούν και κυρίως, αδιαφορώντας αν η ανήμπορη γυναίκα θα διατηρούνταν στη ζωή ως τo ξημέρωμα της ημέρας.

Η έφοδος των δραστών στο επί της οδού Ύδρας σπίτι της 85χρονης έγινε μεσάνυχτα. Στην επίμονη αναζήτηση κρυμμένων χρημάτων κάτω από στρώματα, μέσα σε ντουλάπες και σε συρταροθήκες ή ό,τι άλλο πίστευαν ότι διέθετε η ηλικιωμένη γυναίκα, μετέτρεψαν το εσωτερικό του σπιτιού σε «εικόνα» τοπίου που μόνο μία μεγάλη …. σεισμική δόνηση ίσως να προκαλούσε. Οι επισκέπτες της 85χρονης που την είδαν λίγες ώρες μετά το «κακό» που τη βρήκε, μιλάνε για μία πρωτόγνωρη αναστάτωση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι ληστές πρέπει να ήταν περισσότεροι από δύο, βρήκαν στην κατοχή της γυναίκας μικρό ποσό χρημάτων και αφού την βασάνισαν δίχως να υποκύψουν στους λυγμούς και τα παρακάλια της, εξαφανίστηκαν στη νύχτα προφανώς με ικανοποίηση στα πρόσωπά τους για το “επιτυχές” της επιχείρησής τους….

Την 85χρονη βρήκε στο σπίτι της ο επίσης ηλικιωμένος αδελφός της από τον οποίο και έγινε η ενημέρωση των αστυνομικών αρχών. Ελήφθησαν αποτυπώματα, περισυλλέγησαν γενετικά στοιχεία από το χώρο και ευχή όλων των πολιτών να συλληφθούν οι αδίστακτοι δράστες και κυρίως να δούμε τα πρόσωπά τους για να αξιολογήσουμε και οπτικά το βαθμό της …. λεβεντοσύνης τους!

Επιβάλλεται να αναφερθεί ότι η διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης έφτασε στο σπίτι της 85χρονης λίγα μόλις λεπτά μετά την ενημέρωση που είχε και δεδομένου ότι τα δύο στελέχη που την απαρτίζουν είναι νέοι σε ηλικία, ικανοί και με περίσσιο πείσμα, εκτιμούμε πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συλληφθούν οι φέροντες …. μορφή ανθρώπου, συγκεκριμένοι δράστες.