«Ευυπόληπτος» 55χρονος πολίτης του Γέρακα «άνοιγε» με την 41χρονη φίλη του διαμερίσματα & συνέλεγε κοσμήματα, τιμαλφή & συσκευές!

55χρονος από το Γέρακα φρόντισε να λύσει τα βιοποριστικά του προβλήματα μπαίνοντας με την συνδρομή της 41χρονης φίλης του, κατοίκου Αγίας Παρασκευής, σε διαμερίσματα και κλέβοντας από συρτάρια και κομοδίνα, κοσμήματα ιδιαίτερης αξίας, τιμαλφή και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές. Αμφότεροι –και εδώ εφιστάται η προσοχή του αναγνώστη- εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών, αξιοποιώντας τη δυνατότητα εντοπισμού των διαμερισμάτων εκείνων που …..παρείχαν δυνατότητες εύκολης παραβίασης των εισόδων τους.

Οι διαρρήκτες, διέθεταν μέρος των κλοπιμαίων σε ενεχυροδανειστήριο του Γέρακα από το οποίο μεταπωλούνταν σε ενεχυροδανειστήριο της Ηλιούπολης. Διαρρήκτες και ενεχυροδανειστές συνελήφθησαν –οι τελευταίοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.-

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις κατοικίες της 41χρονης και του 55χρονου στο Γέρακα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια και κοσμήματα.
Οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει το τελευταίο τρίμηνο τρεiς διαρρήξεις-κλοπές διαμερισμάτων στη Ραφήνα, –απέφευγαν να «χτυπήσουν» στο Γέρακα λόγω εντοπιότητας….– ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Σημειώνεται ότι o 55χρονος κάτοικος Γέρακα είναι ευρέως γνωστός στην τοπική κοινωνία της πόλης και μάλιστα «συντηρούσε» εικόνα …ευυπόληπτου πολίτη με ….περιβαλλοντικές ανησυχίες!
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες να κυκλοφορούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους λόγω του αδιαχώρητου στις φυλακές.