Νέα ληστεία τα μεσάνυχτα σε τρεις εταιρείες της ίδιας χωροθεσίας στο Γέρακα. Το κακό παράγινε..!

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα και στην περιοχή μας δεδομένου ότι τα κρούσματα είναι πλέον αρκετά και το μόνο παρήγορο, δεν έχουν υπάρξει θύματα.Χθες, στην Κλεισθένους ληστεύθηκε πρατήριο καυσίμων, πριν λίγο καιρό η συμμορία των χρηματοκιβωτίων κτύπησε στη “NIVEA” επί της οδού Αγίου Νεκταρίου και παρεμπιπτόντως, -το έχουμε επισημάνει αναρίθμητες φορές- η πρόληψη της εγκληματικότητας δεν επιτυγχάνεται με δύο περιπολικά οχήματα (από ένα σε Παλλήνη και Γέρακα) ούτε με σημαντικό αριθμό ανθρωποδύναμης στη φύλαξη/προστασία υψηλόβαθμων αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων που συμβαίνει να διαμένουν στην περιοχή. 

Τι …νέο συνέβη τα μεσάνυχτα (ώρα 3:50) Τρίτης προς Τετάρτη 26 Απριλίου στο Γέρακα:

έξη άτομα που έφεραν οπλισμό και επέβαιναν σε ΙΧ. αυτοκίνητο τύπου “Τογιότα Κορόλα” το οποίο δύο ώρες αργότερα βρέθηκε κατεστραμμένο από φρωτιά στην οδό Κεραμιδίου στο Μενίδι με δύο ανοιγμένα χρηματοκιβώτια στο εσωτερικό του, παραβίασαν παράθυρο ισογείου της διαφημιστικής εταιρείας FOS production, στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας, άγνωστο μέρχι στιγμής αν αφαίρεσαν ή όχι οτιδήποτε του “ενδιαφέροντός τους”, έσπασαν στη συνέχεια με βαριοπούλα τη μεσοτοιχία και μπήκαν στην στο κτήριο που στεγάζεται η εταιρεία εισαγωγών ΑΕΠΚΑ (αντιπρόσωπος της STABILO International GmbH στην Ελλάδα) από όπου και πήραν το χρηματοκιβώτιο. Η … πλεονεξία τους όμως ήταν …ασυγκράτητη και έχοντας ισχυρή δόση “αυτοπεποίθησης” ότι οι διωκτικές αρχές δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι και πως ο χρόνος είναι δικός τους, εισέβαλλαν στην παραπλεύρως στεγαζόμενη διαφημιστική εταιρεία Ogilivy, έψαξαν, αναζήτησαν, άγνωστο τι βρήκαν, αν βρήκαν και τι πήραν και στη συνέχεια χάθηκαν ανενόχλητοι στο σκοτάδι της νύχτας!

           Ας όψεται ο πολυπράγμων, γενικός γραμματέας του υπουργείου “Προστασίας του Πολίτη” κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο οποίος, ως έχων τη σχετική “πληρεξουσιότητα” από τον πολιτικό προϊστάμενό του, νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο με τη κτιριακή στέγαση των αστυνομικών τμημάτων και όχι με ό,τι σχετίζεται με την ενίσχυσή τους σε ανθρωποδύναμη και τεχνικά μέσα. Δυστυχώς…